06 18710527
info@onlinemuziekcursus.nl

Docenten

Hieronder vind u meer informatie over de docenten van OnlineMuziekCursus.nl

Gitaar Docent

Rogier gitaar docent Mijn naam is Rogier van Iterson (36). Ik woon nu ruim 14 jaar in Utrecht. Ik speel nu zo’n 27 jaar piano en 13 jaar gitaar. 7 Jaar lang heb ik gewerkt als Informatiespecialist , Archiefmedewerker en Content Manager totdat ik besloot om van mijn muziekpassie mijn beroep te maken. Lesgeven en natuurlijk muziek maken, dat is mijn ding!

Rogier van Iterson

Vraag een gratis proefles aan.

Piano Docent

Elize pianoElize van den Berg werd in 1988 te Wageningen geboren. Op negenjarige leeftijd begon ze met pianoles en vanaf haar dertiende kreeg ze les van Wim Wiersma aan de muziekschool in Hilversum. Tijdens haar laatste jaren van de Havo deed ze toelating voor de vooropleiding van het ArtEZ conservatorium in Arnhem en na twee jaar les bij Frank van de Laar begon ze in 2006 haar pianostudie bij hem. In juni 2010 behaalde zij haar bachelor diploma. Al tijdens haar studie begon ze met het geven van concerten in samenwerking met andere musici.

In 2005, 2006 en 2008 nam zij deel aan ’t Stift festival en volgde o.a. masterclasses bij Ronald Brautigam en Patricia de la Vega. Halverwege haar studie werd ze steeds actiever op het gebied van liedbegeleiding. Hiervoor volgde zij liedbegeleidingslessen bij Marien van Nieukerken. Sinds twee jaar vormt ze een vast duo met sopraan Santje Hiltmann. Verder werkt ze regelmatig met andere musici, met Elvi Kersten vormt zij een pianoduo.     Vraag een gratis proefles aan.

Zang Docent

Mirjam van der beek zangdocentMirjam van der Beek – van Gelderen  is o.a. afgestudeerd als Vakspecialist Muziek in het Basisonderwijs, heeft een vooropleiding aan de Nederlandse Musical Ensemble Academie gedaan, een cursus Muziektheorie en heeft een studiotraining & performance training met succes afgerond aan de Academie voor Lichte Muziek in Lelystad. Mirjam heeft een certificaat behaald bij de Complete Vocal Technique Summercourse in Helsinki en als active deelnemer een Masterclass Complete Vocal Technique van Cathrine Sadolyn gevolgd.

Momenteel volgt zij de opleiding Adem, Stem en Boventonen in Antwerpen, tot stemdocent, stem- en ademtherapeut en improviserend zanger.  Zij heeft bij verschillende zangdocenten privé-zangles gevolgd, in diverse koren gezongen en in verscheidene musicals (hoofd-)rollen vertolkt.  Als muziekdocent heeft ze ervaring met lesgeven in het Voortgezet Speciaal Onderwijs, het basisonderwijs, de buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf, als keyboarddocent aan het Centrum voor Kunst en Cultuur in Zoetermeer en als pianodocent bij Kunstinn in Ypenburg. Voor het Muziekblad DE PYRAMIDE van de Gehrelsvereniging zal zij ook muzieklessen gaan onwikkelen.      Vraag een gratis proefles aan.

Drum Docent

Nick SilooyAls 11 jarig knulletje wist Nick het al helemaal. Drummen! Hij mocht een instrument uitkiezen en koos voor de drums. Hij kwam te vroeg op de les en besloot zelf al aan de slag te gaan waardoor hij al een basisritme kon spelen toen de leraar binnen kwam. Hij heeft de afstudeerklas begeleid op de middelbare school en heeft naast allerlei losse projectjes gespeeld in de band Plaats Delict.

Naast drumles geven geeft Nick ook klassiek gitaar en klassiek piano les en arrangeert hij eigen muziek waarin hij alle partijen voor zijn rekening neemt. Deze muziek geeft hij uit onder de naam Le Royale. Vraag een gratis proefles aan.